30% ljudi prihvatilo bi manje pla  en posao kada bi imali priliku i  i na vise poslovnih putovanja, istice Poslovni Booking.com

25/01/2017 02:00

Source: PR News

ZAGREB, Croatia, January 25, 2017 /PRNewswire/ --

Tvrtke se trebaju pripremiti i prilagoditi novom trendu među poslovnim putnicima koji daju prednost novim iskustvima u odnosu na tradicionalne prednosti na radnom mjestu 

Nedavna istraživanja otkrivaju da bi zapanjujućih 30% poslovnih putnika prihvatilo manje plaćen posao kada bi mogli češće ići na poslovna putovanja. Istraživanje koje je proveo Poslovni Booking.com, svjetski lider u povezivanju poslovnih putnika s najvećim izborom smještajnih objekata, pokazalo je da poslodavci uglavnom podcjenjuju ulogu poslovnih putovanja prilikom pregovaranja oko visine plaće i nisu svjesni njihove važnosti za motivaciju i zadržavanje zaposlenika unutar tvrtke.

Ti rezultati ukazuju na opći trend koji je prepoznao Poslovni Booking.com prema kojemu je na poslovnim putovanjima granica između poslovnog i privatnog sve tanja. Podaci pokazuju da je tijekom prošlih 12 mjeseci polovica poslovnih putnika (49%) odlučila produžiti svoj poslovni boravak kako bi posjetila drugi grad ili zemlju, a gotovo jedna trećina njih (27%) tvrdi da isto planira učiniti i u 2017.

Kako biste pročitali cijelo priopćenje, posjetite Booking.com-ov Newsroom: https://news.booking.com/hr-hr/

O BOOKING.COM-U:

Booking.com je vodeća svjetska stranica za online rezervaciju smještaja koja jamči korisnicima najbolje cijene za sve vrste smještaja - od manjeg privatnog smještaja do luksuznog smještaja s 5 zvjezdica. Gosti mogu pristupiti web-stranici Booking.com-a bilo kada, bilo gdje sa svojih računala, mobitela i tableta te nikada ne plaćaju rezervacijsku naknadu. Web-stranica Booking.com-a dostupna je na 43 jezika, nudi više od milijun hotela i smještajnih objekata, uključujući više od 546.000 kuća za odmor te pokriva više od 96.000 odredišta u 223 zemlje i teritorija diljem svijeta. Stranica također donosi više od 108 milijuna recenzija gostiju koji su boravili u objektima te privlači online posjetitelje diljem svijeta, bilo da putuju poslovno ili privatno. Uz više od 20 godina iskustva i tim koji broji više od 13.000 zaposlenika u više od 184 ureda diljem svijeta, Booking.com ima i vlastitu službu za korisnike koja je dostupna 0-24 kako bi gostima pomogla na njihovu jeziku i osigurala im izvrsno korisničko iskustvo.

Booking.com B.V. osnovan je 1996. godine te je vlasnik i upravitelj Booking.com-a™ kao dio grupacije Priceline Group (NASDAQ: PCLN). Pratite nas na društvenim mrežama Twitter, Google+ i Pinterest, lajkajte našu stranicu na Facebooku ili saznajte više na http://www.booking.com .

PODACI ZA KONTAKT
 
Za više informacija, kontaktirajte Booking.com hrvatski ured za medije;
andrea.filipovic@dialog-komunikacije.hr or booking.com@dialog-komunikacije.hr



There is no comments yet.

You must login Login Sign up